Robert Glinta, locul 6 la etapa de Cupa Mondiala de la Tokyo !

In prima zi a etapei de Cupa Mondiala de inot de la Tokyo a fost programata si finala probei de 100 de metri spate, cea la care a participat reprezentantul Romaniei, Robert Glinta. Tanarul inotator s-a clasat in marea finala pe locul sase, el fiind cronometrat in 50 de secunde si 72 de sutimi.

Pentru a participa in finala de opt, Robert a fost nevoit sa treaca de faza calificarilor. Sportivul roman a fost repartizat in seria a treia, pe care de altfel a castigat-o cu timpul de 52.11 secunde. El a avut al cincilea rezultat la general, astfel ca in finala a pornit de pe culoarul doi. Robert a obtinut un timp mult mai bun in ultimul act al probei care s-a desfasurat in bazinul de 25 de metri. Romanul a fost cronometrat in 50.72 secunde, fiind la doar 27 de sutimi distanta de podium.

Proba a fost castigata de catre australianul Mitchell Larkin, care a fost urmat in ierarhie de catre niponii Masaki Kaneko si Junya Koga. Robert Glinta mai este inscris si in probele de 50, respectiv 200 de metri spate, acestea fiind programate maine dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *