tentea daroczi jocurile olimpice

Evolutii de exceptie la mondialele de bob pentru juniori de la St. Moritz. Tentea si Daroczi castiga argintul la U23!

Dupa ce Andreea Grecu si Florentina Iusco au castigat medalia de aur in proba junioarelor la bob feminin, a venit randul si lui Mihai Tentea si Ciprian Daroczi sa faca o figura frumoasa la mondialele de juniori de la St. Moritz. Cei doi sportivi au castigat medalia de argint la categoria U23, iar in proba de juniori au fost la un pas de o noua medalie.

La U23, Tentea si Daroczi au reusit sa se intercaleze intre puternicele echipaje nemtesti. Reprezentantii Romaniei au incheiat cursa de pe canalul de gheata elvetian in 2 minute, 14 secunde si 57 de sutimi, fiind la peste sase zecimi in urma lui Oelsner si Schuller. Tinerii nostri sportivi au fost foarte constanti in evolutiile din ambele manse, timpul coborarilor fiind foarte asemanator.

Tentea si Daroczi au fost foarte aproape de medalie si la categoria juniorilor. Echipajul romanesc s-a clasat pe locul patru in proba la care au luat startul nu mai putin de 27 de echipaje. 62 de sutimi i-a despartit pe reprezentantii nostri de invingatori, in timp ce distanta fata de medalia de bronz a fost mai mica de jumatate de secunda.

Asadar, delegatia Romaniei are o evolutie de exceptie la editia din 2018 a Campionatelor Mondiale de juniori la bob si skeleton. Maine sunt programate si probele de bob 4 persoane masculine la juniori si U23, ultimele de la aceste mondiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *