judo grand slam paris romania

Romania participa cu opt sportivi la primul Grand Slam de judo al anului!

Capitala Frantei, Paris, va gazduit in weekend-ul ce sta sa inceapa primul Grand Slam de judo al anului. Romania va fi reprezentata in Franta de o delegatie destul de numeroasa, ce contine opt competitori, patru baieti si patru fete.

In cadrul probelor masculine, Marcel Cercea este incris in limitele categoriei de 73 de kilograme, Vlad Visan la 81 de kilograme, iar Daniel Matei la 100 de kilograme. Sportivul de la care asteptam cele mai bune rezultate la baieti este Vladut Simionescu. Greul roman este inscris bineinteles la categoria de +100 kilograme si cu siguranta va tinti o medalie la Paris.

In probele fetelor, sansele cele mai mari la medalii le avem la categoria de 48 de kilograme. Acolo Romania le are inscrise pe Alexandra Pop si Monica Ungureanu, doua dintre cele mai valoroase judoka de la noi din tara, ambele fiind clasate in top 30-ul mondial. Loredana Ohai este prezenta pe tabloul de 57 de kilograme, in timp ce Stefania Dobre va ataca o prezenta cat mai buna in limitele categoriei de 63 de kilograme.

Competitia se va desfasura pe durata a doua zile, sambata si duminica la Accorhotels Arena. Marcel Cercea, Alexandra Pop, Monica Ungureanu, Loredana Ohai si Stefania Dobre intra in concurs maine, iar ceilalti trei reprezentanti vor incepe asaltul pentru locurile fruntase duminica.

Foto: 100judo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *