raluca stramaturaru sanie

Raluca Stramaturaru, in top 10 dupa primele doua manse ale probei olimpice de sanie!

Raluca Stramaturaru a avut o evolutie foarte buna in primele doua manse ale probei feminine de sanie de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang. Sportiva din Romania se pozitioneaza pe locul 10 inaintea celei de-a doua zile de concurs si are sanse bune chiar sa mai urce in clasament.

Plecata cu un numar de concurs destul de mare, Raluca a avut o prima coborare excelenta, reusind astfel sa confirme forma buna aratata in antrenamente. Romanca a scos un timp de 46.469 secunde, reusind astfel sa ocupe un excelent loc opt. Evolutia din mansa secunda a fost una ceva mai slabuta, de aceea ea a coborat doua pozitii in ierarhia generala. Deocamdata, timpul total al Ralucai Stramaturaru este de 1:33.01 minute, ea fiind la putin peste 54 de sutimi de secunda in spatele sportivei ce ocupa primul loc in clasament.

Asadar, reprezentanta noastra este la un pas de a obtine un rezultat excelent pentru sania romaneasca. Mansele trei si patru de maine vor fi decisive pentru pozitia pe care o va ocupa la finalul concursului, astfel ca noi ii uram mult succes!

Hai Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *