maria mazilu jocurile olimpice

Maria Mazilu si-a consolidat locul 18 la skeleton si realizeaza un personal best la Olimpiada

Dupa locurile 19 si 20 obtinute la Jocurile Olimpice de la Vancouver, respectiv Sochi, Maria Mazilu a reusit la Pyeongchang sa realizeze un nou personal best olimpic. Romanca a incheiat cele patru coborari din proba de skeleton pe locul 18, reusind astfel sa-si consolideze pozitia ocupata la finalul primei zile de concurs.

Desi a avut evolutii mai slabe ca si ieri, Maria a reusit sa-i tina piept niponei Takako Oguchi, care a venit tare din urma. Sportiva noastra a tinut de locul 18 datorita avansului pe care l-a avut la finalul primei zile, japoneza reusind sa se apropie astazi la doar patru sutimi distanta de Maria. Timpul total al romancei a fost cel de 3:33.92 minute, distanta fata de medaliata cu aur fiind foarte mare, de peste sase secunde si jumatate.

Chiar daca n-a avut nicio sansa la locurile superioare, Maria Mazilu se va intoarce de la Pyeongchang cu cel mai bun rezultat al carierei la Olimpiada. Trebuie sa mentionam ca in acest concurs au fost inscrise 20 de competitoare, astfel ca reprezentanta Romaniei le-a depasit doar pe Takako Oguchi (Japonia) si pe Simidele Adeagbo (Nigeria).

Foto: csosinaia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *