Ultimii reprezentanti ai Romaniei la Pyeongchang s-au clasat la coada clasamentului la bob

Ultimii sportivi ai Romaniei prezenti la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, cei din proba de bob patru persoane masculin, au avut o evolutie slaba in competitia ce s-a intins pe parcursul a doua zile. „Tricolorii” s-au clasat pe ultimul loc al concursului, astfel ca n-au reusit sa-si imbunatateasca evolutia de ieri.

Echipajul din care au facut parte Dorin Grigore, Paul Muntean, Florin Craciun si Levente Bartha a fost ultimul si in mansa a treia de concurs. In coborarea de astazi, „tricolorii” au venit la peste doua secunde de primul echipaj si era de asteptat sa nu se califice in mansa a patra, acolo unde au participat doar primele 20 de boburi.

Asadar, delegatia Romaniei de la Pyeongchang incheie competitia cu un loc 29. Jocurile Olimpice de iarna s-au incheiat astazi, cu festivitatea de inchidere desfasurata in jurul orei Romaniei 13:00. Va reamintim ca cele mai bune performante ale Romaniei le-au realizat saniorii, care au obtinut doua clasari in top 10. Raluca Stramaturaru a venit pe locul sapte in proba feminina, in timp ce stafeta s-a clasat pe zece.

La revedere, Pyeongchang! Gandurile noastre se indreapta acum spre Tokyo 2020, acolo unde asteptam si medaliile romanesti!

Foto: COSR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *