biatlon juniori

O noua prezenta in top 10! Clasare buna pentru stafeta masculina la mondialele de biatlon pentru juniori

Campionatele Mondiale de biatlon pentru juniori de la Otepaa au continuat in aceste zile cu probele de stafeta atat la masculin cat si la feminin. Tara noastra a avut cea mai buna prestatie in proba masculina de stafeta dedicata tineretului, acolo unde s-a clasat pe locul opt.

Stafeta Romaniei de tineret a fost formata din trei competitori: George Coltea, Tamas Kovacs si Adelin Duicu. Cei trei „tricolori” au avut o prestatie buna in special in poligon si in total n-au facut decat un tur de penalizare. La fel ca si la seniori, problema baietilor nostri se regaseste la deplasarea pe schiuri. Stafeta de tineret a incheiat competitia la peste sapte minute in urma medaliatilor cu aur, insa trebuie mentionat ca a depasit nu mai putin de 12 natiuni.

In proba similara a fetelor, disputata tot astazi, la start le-am avut prezente pe Timea Hajdu, Andreea Mezdrea si Eniko Marton. Cu un total de sase tururi de penalizare, stafeta Romaniei n-a avut cum sa emita pretentii la un loc in fruntea clasamentului, astfel ca a incheiat cursa doar pe locul 16.

La juniori, delegatia Romaniei care s-a deplasat la Otepaa a avut reprezentanti doar la masculin. Stafeta „tricolora” a fost formata din Raul Flore, Catalin Buta, Tamas Koncsag si Florin Ungureanu. Baietii nostri au venit la peste noua minute in urma invingatorilor si s-au clasat pe locul 15.

Mondialele de juniori din  Estonia continua pana duminica cu probele individuale, atat la tineret, cat si la juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *