george coltea biatlon

O noua evolutie buna la mondialele de la Otepaa! George Coltea a fost aproape de top 10 la sprint

Campionatele Mondiale de biatlon dedicate juniorilor si tineretului au continuat in ultimele doua zile la Otepaa cu probele individuale de juniori si cele de sprint la tineret. Cea mai buna performanta din aceste doua zile a fost obtinuta de catre George Coltea, care s-a clasat pe un excelent loc 15 in sprintul tineretului.

Sportivul care n-a implinit inca nici macar 18 ani a avut o evolutie excelenta in sprintul ce s-a disputat astazi pe o distanta de 7.5 kilometri. Plecat cu numarul 10 de concurs, George s-a prezentat cel mai bine dintre romani atat in poligon, cat si la deplasarea pe schiuri. Tanarul biatlonist nu a ratat decat un foc la tragerea din pozitia picioare, lucru ce i-a permis o clasare pe locul 15, incheind cursa la 1 minut si 41 de secunde in urma medaliatului cu aur.

In cazul in care tragea perfect, George Coltea se clasa cel mai probabil intre primii zece tineri biatlonisti ai lumii. Chiar si asa, sportivul din Moieciu de Jos se afla intr-o postura foarte buna inaintea probei de urmarire, care este programata duminica de la ora 12:00.

In continuare va prezentam rezultatele obtinute de catre ceilalti biatlonisti romani in ultimele doua zile de concurs de la Campionatele Mondiale de biatlon pentru juniori si tineret de la Otepaa:

12.5 km individual feminin – junioare:

Locul 51: Ana Larisa Cotrus

15 km individual masculin – juniori:

Locul 39: Tamas Koncsag
Locul 43: Raul Antonio Flore
Locul 48: Catalin Buta
Locul 52: Florin Ungureanu

6 km sprint feminin – tineret:

Locul 28: Andreea Mezdrea
Locul 62: Timea Hajdu
Locul 68: Eniko Marton
Locul 86: Katalin Potyo

7.5 km sprint masculin – tineret:

Locul 15: George Coltea
Locul 55: Adelin Miodrag Duicu
Locul 68: Robert Grumeza
Locul 76: Tamas Kovacs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *