Alexandra Predescu a cucerit medalia de argint in proba de spada juniori feminin individual

In aceasta perioada se desfasoara la Soci Campionatul European de Scrima la cadeti si juniori. Ieri Romania a obtinut prima medalie de argint prin Alexandra Predescu.

Primele competitii individuale ale juniorilor au avut loc ieri. In proba de spada feminin individual s-au aliniat 89 de sportive. Printre ele s-au aflat si romancele Alexandra Predescu si Denisa Barosan de la CSA Steaua, Bianca Benea legitimata la CSM Oradea si Zsuzsa Schlier de la CSS Targu Mures.

Pe tabloul de 64 a fost eliminata doar Bianca Benea. Ea a fost invinsa de Fiona Hatz din Elvetia cu scorul de 14-15.

Alexandra Predescu a trecut cu 15-12 de Paula Lopez de la Pena din Spania. Tot pe tabloul de 64 Denisa Barosan a trecut cu 15-14 de Andra Talen din Estonia, iar Zsuzsa Schlier a invins o alta estoniana, Karoliine Loit cu 15-10.

A urmat tabloul de 32 unde o alta reprezentanta a Romaniei a fost eliminata. Zsuzsa Schlier a fost invinsa cu 15-12 de catre Alessandra Bozza din Italia. Alexandra Predescu a invins-o pe rusoaica Kristina Yasinskaya cu scorul de 15-14, iar Denisa Barosan a trecut de Carmen-Lii Targamaa  din Estonia cu 15-13.

Pe tabloul de 16 s-au cinfconfru cele doua romance ramase in concurs. Alexandra Predescu a castigat cu 15-5 și s-a calificat mai departe, unde a intalnit-o pe Beatrice Cagnin din Italia. Alexandra a castigat cu scorul de 14-9.

Au urmat semifinalele unde reprezentanta Romaniei a invins-o pe Elvira Martensson din Suedia cu 15-13.

Calificata in finala, Alexandra a fost invinsa de Federica Isola din Italia cu 6-15 si pleaca acasa cu medalia de argint.

Felicitari!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *