Calificare istorica! SCM Craiova este in semifinalele Cupei EHF la handbal feminin!

SCM Craiova a reusit in aceasta dupa amiaza sa se califice in semifinalele Cupei EHF la handbal feminin. Oltencele au reusit sa se impuna la trei goluri diferenta in returul jucat pe terenul lui Lada Togliatti, asta dupa ce in prima mansa au fost invinse la doua goluri diferenta in Banie.

Motivate de succesul surprinzator obtinut in aceasta saptamana in fata lui CSM Bucuresti, fetele lui Bogdan Burcea au crezut in sansa lor si in deplasarea din Rusia. Craiovencele au inceput in forta partida, iar la pauza urmau sa intre la cabine cu un avantaj incredibil, de sase goluri diferenta, scor 8-14.

Mitanul secund a fost insa unul mult mai echilibrat, iar Lada le-a dat o replica mult mai puternica fetelor din Craiova. Echipa gazda s-a apropiat la doar un singur gol de SCM, scor 19-20 si redevenea destul de rapid favorita la calificare. Chiar si asa, Bogdan Burcea a stiut cum sa-si motiveze fetele, care spre final s-au dus din nou la o distanta suficienta pentru calificare, de trei goluri.

SCM Craiova reuseste astfel o victorie incredibila in Rusia, scor 26-23, reusind astfel accederea in penultimul act al Cupei EHF. Oltencele ar putea sa o intalneasca in faza semifinalelor chiar pe HC Zalau, care va disputa maine returul cu Kastamonu Belediyesi. Trupa lui Gheorghe Tadici va pleca in Turcia cu un avantaj de un gol, reusind sa se impuna acasa cu 29-28.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *