Cornel Puchianu a intrat in puncte la Cupa Mondiala de biatlon de la Kontiolahti

Dupa ce a luat o pauza pentru Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, Cupa Mondiala de biatlon a revenit in aceasta saptamana cu etapele de la Kontiolahti, din Finlanda. Prima competitie disputata dupa pauza olimpica a fost cea de 10 kilometri sprint masculin, la care Romania a avut si ea reprezentanti.

Cea mai buna evolutie a avut-o Cornel Puchianu, care a reusit pentru prima data in acest sezon sa intre in punctele unei etape de Cupa Mondiala. Cornel a incheiat concursul de sprint chiar pe locul 40, astfel ca a acumulat un singur punct in ierarhia generala. Biatlonistul de 28 de ani a avut o singura ratare, la pozitia picioare, incheind concursul la aproximativ 1 minut si 38 de secunde in urma castigatorului.

Desi nu a avut nicio ratare, George Buta s-a clasat doar pe pozitia a 55-a, avand o deplasare pe schiuri mai slaba decat cea a colegului sau. Celalalt roman prezent in cursa, Remus Faur, a incheiat concursul pe locul 91, asta dupa ce a avut doua ratari la pozitia culcat.

Cupa Mondiala de la Kontiolahti continua astazi cu stafetele de sprint mixt, maine urmand a avea loc probele de start in bloc.

Foto: visitkarelia.fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *